Menü bezárása
Asztali nézet
Akadálymentes nézet

                  Elektronikus ügyintézés

  Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra  2024. június 14. | Ma Vazul napja van.

Tisztelt Bejelentő!

Üdvözöljük Kiskunhalas Város lakossági bejelentő oldalán. Ezen a felületen elektronikus formában tehet bejelentést a város mindennapjait érintő - megítélése szerint - nagyobb odafigyelést, esetleg intézkedést igénylő eseményről, jelenségről.

A felületen közölt adatok alapján nem indítható az ügyfél előzetesen benyújtott kérelméhez kötött, jogosultság megállapítását célzó közigazgatási eljárás (például: közterület-használat, fakivágás, kereskedelmi tevékenység engedélyezése, stb.).

Felhívjuk a figyelmét, hogy bizonyos egyéni sérelmek elbírálása (például: birtokháborítás) csak névvel, címmel, megfelelő tartalommal ellátott írásos kérelem alapján indul.

Amennyiben az intézkedés más szerv hatáskörébe tartozik (például: a bejelentett cselekmény bűncselekmény, vagy szabálysértés), a bejelentést a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező szervhez továbbítjuk. A bejelentés megküldésével hozzájárul, hogy a bejelentésben közölt adatait a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező szerv az eljárás során kezelje.

A bejelentő a tett intézkedésekről csak abban az esetben kap tájékoztatást, amennyiben a felületen található Név, Cím, E-mail cím, Telefon rovatok kitöltése során a valós adatokat tüntette fel.

Amennyiben e-mail címmel nem rendelkezik, bejelentését továbbra is megteheti telefonon, személyesen, vagy postai úton.

Kiskunhalas Város Önkormányzata

Számok és kötőjel használható. Minták: +36-70-555-5555  |  77-555-555
| Több fájlt is csatolhat egyszerre, ha csoportosan jelöli ki azokat
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.évi CXII.törvény 5.§(1) bekezdés a) pontja alapján nyilatkozom, hogy a bejelentésemmel kapcsolatban hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez a bejelentésemre induló eljárásban résztvevők számára.