Asztali nézet
  Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás a normál honlapra  2021. április 15. | Ma Anasztázia és Tas napja van.

Halasi Média és Kultúra

27
04
2020
Kép: A napjaik be vannak osztvaGál Gabit jól ismerhetik a kiskunhalasiak. Itt töltötte gyermekéveit, és énekművészként rendszeresen koncertezik a városban. Budapesten alapítottak családot férjével, de szüleihez, barátaihoz, ismerőseihez, amikor csak tehetik, ellátogatnak. 
Bővebben
Kép: A napjaik be vannak osztva
Gál Gabit jól ismerhetik a kiskunhalasiak. Itt töltötte gyermekéveit, és énekművészként rendszeresen koncertezik a városban. Budapesten alapítottak családot férjével, de szüleihez, barátaihoz, ismerőseihez, amikor csak tehetik, ellátogatnak. 
Bővebben
26
04
2020
Kép: A Térváz Kft. is segítette a halasi kórházatPéldás segítségnyújtás a Térváz Kft-től a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZTE Okatókórházának. A kiskunhalasi vállalkozás felajánlásként gyártotta le az intézmény számára szükséges mentőautó-fertőtlenítő kiszolgáló konténerét és a fertőző osztály biztonságos megközelítését szolgáló külső védelmi folyosóját.
Bővebben
Kép: A Térváz Kft. is segítette a halasi kórházat
Példás segítségnyújtás a Térváz Kft-től a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZTE Okatókórházának. A kiskunhalasi vállalkozás felajánlásként gyártotta le az intézmény számára szükséges mentőautó-fertőtlenítő kiszolgáló konténerét és a fertőző osztály biztonságos megközelítését szolgáló külső védelmi folyosóját.
Bővebben
25
04
2020
Kép: Nyár közepéig biztosan elmaradnak a halasi rendezvényekNem lesz Város napja, Nyárindító Főtérparty és Gyermeknap sem. A koronavírus miatti veszélyhelyzet lehetetlenné teszi, hogy tömegrendezvények, kulturális programok legyenek az elkövetkező időszakban Magyarországon. Természetesen ez érinti a kiskunhalasi programokat is. Jelen állás szerint egészen nyár közepéig biztosan nem lesznek megtartva olyan népszerű rendezvények, amik az elmúlt években akár többezer embert is megmozgattak egy-egy alkalommal.
Bővebben
Kép: Nyár közepéig biztosan elmaradnak a halasi rendezvények
Nem lesz Város napja, Nyárindító Főtérparty és Gyermeknap sem. A koronavírus miatti veszélyhelyzet lehetetlenné teszi, hogy tömegrendezvények, kulturális programok legyenek az elkövetkező időszakban Magyarországon. Természetesen ez érinti a kiskunhalasi programokat is. Jelen állás szerint egészen nyár közepéig biztosan nem lesznek megtartva olyan népszerű rendezvények, amik az elmúlt években akár többezer embert is megmozgattak egy-egy alkalommal.
Bővebben
23
04
2020
Kép: Újabb adományok a halasi kórháznakInnomed Medical Zrt és a Biotronik Kft. összefogásának eredményeként öt darab EKG-t kapott a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZTE Oktatókórháza. Az értékes adományt dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató vette át Dévényi Erika vezérigazgatótól és Dr. Jakus Lászlótól. Az elmúlt napokban ezen kívül is több adomány érkezett a halasi intézménybe.
Bővebben
Kép: Újabb adományok a halasi kórháznak
Innomed Medical Zrt és a Biotronik Kft. összefogásának eredményeként öt darab EKG-t kapott a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZTE Oktatókórháza. Az értékes adományt dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató vette át Dévényi Erika vezérigazgatótól és Dr. Jakus Lászlótól. Az elmúlt napokban ezen kívül is több adomány érkezett a halasi intézménybe.
Bővebben
22
04
2020
Kép: Maradj otthon, műveld a kerted Halason isÚjabb segítség érkezett Kiskunhalasra a Belügyminisztérium Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságána k jóvoltából. A szervezet a közelmúltban mosó- és szárítógépeket adományozott a halasi kórháznak,  most pedig a Maradj otthon - Műveld a kerted! elnevezésű program keretében támogatot tíz helyi családot eszközökkel, vetőmagokkal és palántákkal. Az adomány egy részét szerdán kapták meg az érintettek Sztojka Attila főigazgatótól és Fülöp Róbert polgármestertől.
Bővebben
Kép: Maradj otthon, műveld a kerted Halason is
Újabb segítség érkezett Kiskunhalasra a Belügyminisztérium Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságána k jóvoltából. A szervezet a közelmúltban mosó- és szárítógépeket adományozott a halasi kórháznak,  most pedig a Maradj otthon - Műveld a kerted! elnevezésű program keretében támogatot tíz helyi családot eszközökkel, vetőmagokkal és palántákkal. Az adomány egy részét szerdán kapták meg az érintettek Sztojka Attila főigazgatótól és Fülöp Róbert polgármestertől.
Bővebben
21
04
2020
Kép: A belső stabilitás fontosVirágné Színes Ilona a karantén idején is alkot. Ezt az időt arra használja fel, hogy önismereti utazást tegyen. Hangsúlyozza, hogy a nehéz időkben különösen fontos a belső stabilitás. Ő kirajzolja magából az érzéseit, hangulatait, ami sokat segít neki. A művész-tanár szerint jó lenne, ha más is kedvet kapna ehhez.
Bővebben
Kép: A belső stabilitás fontos
Virágné Színes Ilona a karantén idején is alkot. Ezt az időt arra használja fel, hogy önismereti utazást tegyen. Hangsúlyozza, hogy a nehéz időkben különösen fontos a belső stabilitás. Ő kirajzolja magából az érzéseit, hangulatait, ami sokat segít neki. A művész-tanár szerint jó lenne, ha más is kedvet kapna ehhez.
Bővebben
20
04
2020
Kép: Speciális maszkokat kapott a kórház a Jenei Trade Kft-tőlÚjabb adomány érkezett a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZTE Oktatókórházába. A tradicionális családi vállalkozás, a Jenei Trade Kft. 200 darab FFP2/KN95-ös maszkot szerzett be az intézménynek.  
Bővebben
Kép: Speciális maszkokat kapott a kórház a Jenei Trade Kft-től
Újabb adomány érkezett a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház SZTE Oktatókórházába. A tradicionális családi vállalkozás, a Jenei Trade Kft. 200 darab FFP2/KN95-ös maszkot szerzett be az intézménynek.  
Bővebben
20
04
2020
Kép: Készül a kiállítási anyag, hamarosan jöhetnek a látogatókA belső kiállítótér és a toronybelső kiállítási anyagának összeállítása van folyamatban, rövid időn belül megnyithat a látogatók előtt a kiskunhalasi városháza kilátója. A turisztikai fejlesztés a TOP-1.2.1-15-BK1-2016-00004 azonosítószámú „A kiskunhalasi városháza tornyának kilátó céljára történő hasznosítása” című projekt a Széchényi 2020 program keretében, közel 100 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés tárgyú felhívása keretében valósul meg.
Bővebben
Kép: Készül a kiállítási anyag, hamarosan jöhetnek a látogatók
A belső kiállítótér és a toronybelső kiállítási anyagának összeállítása van folyamatban, rövid időn belül megnyithat a látogatók előtt a kiskunhalasi városháza kilátója. A turisztikai fejlesztés a TOP-1.2.1-15-BK1-2016-00004 azonosítószámú „A kiskunhalasi városháza tornyának kilátó céljára történő hasznosítása” című projekt a Széchényi 2020 program keretében, közel 100 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés tárgyú felhívása keretében valósul meg.
Bővebben
19
04
2020
Kép: Már 30 vállalkozás vállal házhozszállítás HalasonFolyamatosan bővül azoknak a helyi vállalkozásoknak a köre, akik házhoz szállítást vállalnak. Gyakorlatilag egy bevásárlást is el lehet intézni otthonról úgy, hogy ki sem mozdulunk a 4 fal közül, az ebédrendeléssel sem lehet probléma.
Bővebben
Kép: Már 30 vállalkozás vállal házhozszállítás Halason
Folyamatosan bővül azoknak a helyi vállalkozásoknak a köre, akik házhoz szállítást vállalnak. Gyakorlatilag egy bevásárlást is el lehet intézni otthonról úgy, hogy ki sem mozdulunk a 4 fal közül, az ebédrendeléssel sem lehet probléma.
Bővebben
19
04
2020
Kép: Online ünnepeljük a Föld napjátMagyarországon 1990 óta ünnepeljük április 22-én a Föld Napját. Az idei alkalom rendhagyó, hiszen a kialakult vírushelyzet miatt online módon kerül megrendezésre Kiskunhalason a Föld Nemzetközi Napja. Több online programmal is készül a szervező Halasi Média és Kultúra Kft., melyekről a rendezvény hivatalos facebook eseményében tájékozódhatnak az érdeklődők.
Bővebben
Kép: Online ünnepeljük a Föld napját
Magyarországon 1990 óta ünnepeljük április 22-én a Föld Napját. Az idei alkalom rendhagyó, hiszen a kialakult vírushelyzet miatt online módon kerül megrendezésre Kiskunhalason a Föld Nemzetközi Napja. Több online programmal is készül a szervező Halasi Média és Kultúra Kft., melyekről a rendezvény hivatalos facebook eseményében tájékozódhatnak az érdeklődők.
Bővebben