Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra2018. július 19. | Ma Emília napja van.

Szenvedélyünk Szabadka

29
08
2017

Tíz évestől 80 éves korig voltak résztvevők, akik a 250 fős csapat tagjaiként szombat reggel indultak útnak Kiskunhalasról Szabadkára, hogy egy közös sport és kulturális élményt kapjanak a nyár utolsó hétvégéjén. Hetedik alkalommal szervezte meg a Halasi Média és Kultúra Kft. a Kiskunhalas-Szabadka Barátság Kerékpártúrát.

A sokszínű társaság együtt indult a Közösségek Házától, majd néhány rövidebb megálló után Tompán volt részük szívélyes fogadtatásban és vendéglátásban. A zökkenőmentes határátlépés után a szabadkai városházán Magosi Zsuzsanna, a helyi polgármesteri tanácsadó fogadta a halasiakat. Fülöp Róbert, Kiskunhalas Város Polgármestere is köszöntötte a lelkes csapatot, és Véh László tompai polgármesterrel együtt megerősítették, hogy mindent megtesznek a Kiskunhalas-Szabadka kerékpárút megépítéséért. A városháza szépsége mellett fokozta a kulturális élményt, hogy Mezei Zoltán a Népszínház igazgatója verset szavalt, Miroslav Jovancic és Bakos Árpád egy népzenei csokorral örvendeztette meg az érdeklődőket..
A Kosztolányi-szobor megkoszorúzása után, visszafelé Paskó Csaba kelebiai plébános és mesterszakács fogadta a csapatot, majd a csodaszép templom történetének ismertetése után megvendégelte a kerekeseket a híres kelebiai gurulós fánkkal.
Kilencven kilométer tekerés után a fáradt, de nem kevésbé lelkes csapat hazaérkezését a tombolasorsolás koronázta meg, ahol fődíjként 2 kerékpár is gazdára talált. A programot a Kerékpárral 7 határon át programsorozat részeként a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatta. További részleteket a hétfői Híradóban láthatnak a nézőink.
Galéria ide kattintva.

www.halasmedia.hu

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai