Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. január 23. | Ma Zelma és Rajmund és Emerencia napja van.

(►) Korok, mesék tündérvilága

31
08
2017

Hambalkó Magdolna alkotásairól az elismerés hangján szól közönsége. A kiskunhalasi babakészítő tárlata mindig olyan esemény, amelyet élénk érdeklődés kísér. A Korok, mesék tündérvilága című legújabb kiállításának megnyitójára augusztus 31-én 18 órakor kerül sor a Közösségek Házában, a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. szervezésében.

Hambalkó Magdi most úgy tervezi, hogy az összes babáját kiállítja. Legfrissebb tárlata egyik különlegessége lesz a Négy évszak című, négy részből álló műve, mellyel fantázia kategóriában ért el kimagasló helyezéseket országos versenyeken.

- Az első a Tündéri otthon (tavasz), a második a Gyöngyháztündérek (nyár), a harmadik a Fészeklakók (ősz), a negyedik pedig a Tündéri karácsony (tél). Ezek a legújabb alkotásaim, amelyek megvalósítása egyenként közel 400 munkaórát igényelt – tudtuk meg Magditól. - Amikor szabadnapos voltam, és elkapott az ihlet, előfordult, hogy 10-12 órát is alkottam egyhuzamban. Mindent magam készítek. A baba arcát, a ruházatát, a bútorokat – tette hozzá.
Magdi kiállításán természetesen a TV Macival is lehet találkozni, melynek már komoly rajongótábora van. A Korok, mesék tündérvilága minden érdeklődőt szeretettel vár a Közösségek Házában. Az augusztus 31-i megnyitón Bödecsné Szalai Hajnal és Kaszap Imréné mond beszédet. A rendezvényen közreműködik Gál Gabi énekművész. A program csütörtökön 18 órakor kezdődik.

www.halasmedia.huHasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai