Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. március 24. | Ma Gábor és Karina napja van.
Elektronikus ügyintézés

Intim estre lehet számítani

27
02
2018

Versikék a felhők mögül címmel tartják a Közösségek Házában március 6-án 18 órakor Paul McCsabi estjét. Mészáros Csaba költeményeit lehet meghallgatni gitárkísérettel. A rendezvény bizonyíték arra, hogy egy testnevelő tanár is lehet költő.

A mikéntjéről magát az alkotót, Paul McCsabit kérdeztük, aki nagyon szereti a ’60-as évek legendás együttesét. Ez magyarázatot ad arra, hogy a műsor nyomokban Beatles-dalokat is tartalmaz.
- Az egész általános iskolában kezdődött. Rímbe szedtem egy fogalmazást – emlékezett vissza Csaba a ’70-es évekre. - Azután a gimnáziumban alakítottunk egy diákzenekart. Egy barátom zenét írt, én szöveget. Ez folytatódott az Ozirisz együttessel, majd a Konok Kunok motoros indulójával. Mióta Mátyás Vikivel élek, hozzá is írok verseket és a gyerekeimhez. Kép és zene hangulatát próbálom visszaadni, életképeket próbálok leírni – tette hozzá.

A Versikék című est március 6-án lesz a Közösségek Házában, a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. A 18 órakor kezdődő műsort a KSZC Dékáni Árpád Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája végzős gyakorlatos színész tanulói adják elő.
- A facebookon találtam meg Csabi verseit. Rácsodálkoztam, milyen jók is ezek. Nem a klasszikus versek. Versikék a lélek áradásáról. Az iskolánkban már bemutattunk egy előadást belőlük. Ez most kicsit más lesz. A gyerekek válogattak olyanokat, amelyek hozzájuk közel állnak. Intim estre lehet számítani – mondta Czagányné Pásztor Anikó drámapedagógus.

www.halasmedia.hu

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai