Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2018. szeptember 19. | Ma Vilhelmina napja van.

Hírös7-en vendégeskedett Kiskunhalas

29
08
2017

Augusztus 19-én kezdődött, és a vasárnapi programokkal zárul a Hírös7 Fesztivál Kecskeméten. A sok évre visszatekintő, termény-betakarítási ünnep mára az egész megyeszékhely belvárosát élettel tölti meg. Kézművesek utcája, kistérségek és borászatok korzója, két színpad és számos vendéglátóhely várja az érdeklődőket.

Ebbe a programba kapcsolódott be a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, aki a testvérmegyei kapcsolatok keretében vendégül látta Hargita Megye értékeit is, egy különleges, 80 négyzetméteres teraszon. Székelyföld termékeivel, valamint a Csíki Sör Manufaktúra sörkülönlegességeivel is meg lehetett ismerkedni a hét folyamán.
A terasz másik faházban Bács-Kiskun megyei értékeinek bemutatására került sor, „Bács-Kiskun a mi megyénk” rendezvénysorozat újabb állomásaként. A 9 nap alatt számos település képviseltette magát a Hírös korzó standján. Megismerhették többek között Kiskőrös, Kiskunmajsa, Jánoshalma és Kalocsa értékeit is.
Augusztus 26-án Kiskunfélegyháza és Kiskunhalas közösen vitte a tájegység természeti és kulturális értékeit a nagyközönség elé. Városunk kiadványai hamar új gazdákra találtak a strandról, a csárdáról, a halasi csipkéről, de kézműveseink szép portékáit is szemügyre vehették a látogatók. Csordás Katalin népviseletei sokakat megállítottak és felcsaltak a teraszra, és Nagyné Verbászi Ági halasi mézes puszedlijeit is örömmel kóstolták a Hírös7 vendégei.

www.halasmedia.hu

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai