Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. január 23. | Ma Zelma és Rajmund és Emerencia napja van.

Halasi csipkés luxuskollekció Budapesten

16
10
2017

Hangos sikert aratott kedden este Budapesten, a Benczúr Házban Hrivnák Tünde luxuskollekciót felvonultató divatbemutatója. A BY ME szalon divattervező-tulajdonosa szerint a művészet, a népművészet nemzeteket köt össze, ennek jegyében alkotta meg ruhakölteményeit. Nem is akárhogyan, és ennek része hungarikumunk, a halasi csipke.

- Csodálatos érzés volt itt jelen lenni a halasi csipke képviseletében. Nagyon örülünk, hogy a csipke eljutott idáig, és ilyen illusztris környezetben, modern ruhákon megmutathatta magát a budapesti közönségnek – fogalmazott Szécsiné Rédei Éva, a Csipkeház igazgatója.
A Halasi Csipke Közalapítvány képviseletében Pajor Kálmán is részt vett a jeles eseményen. A szervezet elnöke örömmel nyugtázta a divattervezővel való együttműködés sikerét.
- Az ötlet Hrivnák Tündétől származik. Örülök, hogy annak idején Bécsben összehozott vele a sors, és sikerült ráirányítanom a figyelmét a halasi csipkére – mondta. - Úgy érzem, igazi nagykövetre találtunk Tündében, mert ezeket a gyönyörű, csipkével díszített ruhákat viszi a nagyvilágba – tette hozzá.
A Benczúr Házban tartott esten a meghívott vendégek, a diplomácia képviselői is megismerhették a különleges kollekciót. Hrivnák Tünde ruhakölteményei igazán egyedülállóak.
- Ez volt az első kollekció-bemutatója a halasi csipkének. Nagyon örülök, hogy sikerült itt megszervezni ezt a rendezvényt, hiszen nagyon fontos, hogy a vidéki városok művészeti kincsei Budapesten is elérhetőek és láthatóak legyenek – hangsúlyozta a divattervező.

www.halasmedia.hu


hmk_csipke_budapesten

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai