Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2018. október 21. | Ma Orsolya napja van.

Halasra húz a Hazahúzó

09
10
2017

A hazai üdülési és szabadidős lehetőségek feltérképezésével, bemutatásával foglalkozó magazinműsor az ATV-n és az ECHO TV-n is látható. A háromfős stáb két napig vendégeskedett városunkban. Talán belülről nem tűnik fel, de kívülről azért jól látható, hogy számos turistaforgalmat generáló lehetőséggel rendelkezik Kiskunhalas. A stáb által több helyszínen rögzített anyagokat majd egy 2018-as adásban közvetítik a nagyközönségnek.

Két napig Halason forgatott a Hazahúzó turisztikai magazin. Az elmúlt évben is járt nálunk a műsor stábja és most újra töltik a Kiskunhalas fejezetet, igaz a nagyközönség ezt csak a jövő esztendőben láthatja, tudtuk meg Kocsis Andrea szerkesztő műsorvezetőtől. Az elmúlt napok során jártak a Csipkeházban, ellátogattak a Halasthermál medencéihez, megtekintették a Berki galériát, de egy tenyészverseny hangulatát is megörökítették a Hirling Lovasparkban.
A Hazahúzó készítői csütörtökön és pénteken felvettek részleteket a kiskunhalasi fúvószenekar próbájából, jártak a Halasi Borászati Kft. finom borokat készítő pincészetében is. A már hagyományos Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok szintén megjelenik majd a műsorban.
A független műsorkészítő forgatócsoport jövőre is kapott meghívást a városvezetéstől, hiszen a kiskunhalasi lehetőségek bővülnek, ha elkészül a nagyközönség számára is látogatható városháza torony, a hamarosan átadásra kerülő Bay gyűjtemény kiállító terme vagy a szintén közeli jövőben megépülő rekreációs parkunk. A kiskunhalasi anyagok műsorba kerülése az ATV-n és az Echot TV-n is szerepel majd.

www.halasmedia.hu

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai