Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. március 20. | Ma Klaudia napja van.
Elektronikus ügyintézés

Esküvőre fel

31
01
2018

A házasság előtt álló párok tagjaiban sok-sok kérdés merülhet fel az esküvőre való készülődés során. A kiskunhalasi esküvőkiállítás célja pedig éppen az, hogy megkönnyítse az ötletelést, döntést a legjelentősebb kérdésekben. Az idei rendezvény is sok érdekességgel várta a halasiakat, környékbelieket.

A 2018-as kiskunhalasi esküvőkiállítás megnyitóján Halla Zoltán programszervező köszöntötte a jelenlévőket, majd két jól ismert slágert hallgathatott meg a publikum Gusztos Enid és Gusztos Károly előadásában. Őket Bálint K. Gergő egy rövid bemutatóval váltotta. A szegedi ceremóniamester hasznos tanácsokkal és néhány ötlettel látta el a házasulandó párokat.

A megnyitót zárásaként a IX. Pont Karaokeverseny nyertese, Szűcs-Nagy Liza énekelt. Ezt követően a rendezvény vendégei megszemlélhették a gimnázium aulájában és termeiben lévő standokat. Ízléses dekorációkat, gyönyörű menyasszonyi ruhákat, esküvői frizuraötleteket vagy éppen különleges, ünnepi tetoválásokat is szemügyre vehettek az érdeklődők.

Kora délután a lány- illetve legénybúcsúhoz kaphattak hasznos tippeket az érdeklődők a kimondottan erre a témára specializálódott szakemberektől. Mint a helyszínen megtudtuk, a legtöbb házasulandó fiatal a terem dekorációkról és  a különböző szolgáltatásokról kérdezte a standokon lévő kiállítókat. A vasárnapi esküvőkiállítás záró pillanataiban először egy fehérnemű bemutatót láthatott a közönség, majd jöttek a fehér ruhákba öltöztetett modellek, hogy a publikum tagjainak vastapsa közepette mutassák be napjaink legszebb, menyasszonyi ruháit.

www.halasmedia.hu

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai