Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. február 19. | Ma Zsuzsanna napja van.

Halasi csipke az OMÉK-on

21
09
2017

Immár 78. alkalommal várja a közönséget az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár. Az idei megnyitó ünnepséget szeptember 20-án délután tartották a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „F” pavilonjában, a Nagyszínpadon. A programon városunk büszkeségével, a hungarikum halasi csipkével is találkozhatnak az érdeklődők. A kiállítók vasárnap estig fogadják a látogatókat.

Az OMÉK 2017 a Földművelésügyi Minisztérium és az Agrármarketing Centrum szervezésében várja a vendégeket. A megnyitón Kövér László, az Országgyűlés elnöke mondott köszöntőt. A rendezvény idei díszvendége Japán, az ország 22 standdal képviselteti magát a Hungexpo területén, ahol összesen 1000-nél is több kiállító van, közülük 122 a határon túlról érkezett. 
Az OMÉK 2017-et Fazekas Sándor nyitotta meg. Kiskunhalasról Szécsiné Rédei Éva, a Csipkeház igazgatója és Antóni Tamásné csipkevarró fogadja a látogatókat. 
- Az OMÉK a szakmai naptól kezdve hat napon át nyitva áll a nagyközönség előtt. Mi végig jelen leszünk, napi váltásban – tudtuk meg Szécsiné Rédei Évától. – Többek között Mohács, Herend, Kalocsa, Hévíz, a Budavári Palotakoncert képviselői társaságában várjuk az érdeklődőket – tette hozzá a Csipkeház vezetője. 
Az OMÉK-on a hagyományokat őrző termelőkkel és új technológiákat bemutató cégekkel egyaránt lehet találkozni. Már a nyitó napon is sokan vannak a kiállításon és a vásáron. A halasi standot például nagy örömmel üdvözölték japán csoportok.

www.halasmedia.hu

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai