Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. május 26. | Ma Fülöp és Evelin napja van.
Elektronikus ügyintézés

Bulival indult a nyár Halason

12
06
2018

A nap folyamán több ezer érdeklődő látogatott ki a Bethlen Gábor térre, az idei Nyárindító Főtérparty alkalmából. Gasztronómiai különlegességek, sztárfellépők, zenekarok és helyi tehetségek színesítették a programokat.

A 2018-as Nyárindító Főtérparty már a déli órákban megkezdődött Halas belvárosában, hiszen ellátogattak hozzánk a Food Truck Show legízletesebb ételeit kínáló büfékocsijai. A gyermekeket ingyenes ugrálóvár és a Söprögető nevű ügyességi játék várta, e közben pedig zajlottak a színpadi programok. A koncertek sorát a VII. Pont Karaokeverseny győztese, Oláh Maja nyitotta meg, aki kedvenc slágereit énekelte el. Őt a szegedi Eklektik zenekar követte, akik pillanatok alatt felpörgették a hangulatot Halas belvárosában, dallamos feldolgozásaikkal.
A budapesti Sexnuggets tagjai este fél kilenckor csaptak a húrok közé. Dobosuk, Mátó Gergő kiskunhalasi, így számára még inkább nagy jelentőséggel bírt a főtéri fellépés.
Nem maradhat el egyetlen nyárindító buliról sem a fényfestés. Ezúttal is színes motívumok borították a Bethlen Gábor tér épületeit.
Az est egyik sztárfellépője az Irigy Hónaljmirigy csapata volt. Az utóbbi évek legismertebb slágereit hozták magukkal, természetesen a tőlük megszokott humoros köntösbe burkolva. Az emberek kacagtak, tapsoltak, a egy szóval, remek volt a hangulat a koncert ideje alatt.

Az éjszaka a DJ-kről szólt. 23 óra előtt nem sokkal Dévényi Tibi bácsi állt a lemezjátszók mögé, aki több évtizede tartó, töretlen sikerrel övezett pályafutása összefoglalásaként a 70-es, 80-as és 90-es évek ismert dalaiból szemezgetett repertoárjában. A bulit DJ Sentinel zárta, aki igazi bulidalokkal lepte meg a halasi közönséget.

HMK Nyárindító Főtérparty 2018

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai