Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. január 23. | Ma Zelma és Rajmund és Emerencia napja van.

A Haldorádó Team két ügyvezetője lett az év vállalkozója

04
01
2018

Ismét remekelt Kiskunhalas egyre nagyobb sikereket elérő együttese, a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekar. Lauer Zsolt karnagy és együttese a Baptista imaházban fogadta a közönséget. Idén az év vállalkozójának járó díjat a Haldorádó Team két ügyvezetője, Döme Gábor és Pintér Zoltán érdemelte ki.

Már szinte hagyományos, hogy az újévi koncertet a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekar tartja, mint elhangzott, büszkék lehetünk rájuk, hogy évről-évre megörvendeztetnek bennünket játékukkal. A repertoárjukon a komolyzenétől a klasszikusokon át egészen a mai aktuális slágerekig minden szerepel. Vendégművészek is felléptek a közel három órás koncerten, Gál Gabi énekművész előadása és Schindler Regina zongorajátéka is gazdagította a kulturális eseményt. Idén a diákpolgármester is köszöntőt mondott, Hegedűs Ildikó arra hívta fel a figyelmet, hogy a Diákönkormányzat elindítása és működtetése nagyon jó kezdeményezés.

- A közösség létrehozásának elsődleges célja, hogy összehozza a város iskoláinak diákjait, gondolataik, véleményük a megválasztott képviselőkön keresztül meghallgatásra találjanak, valamint a közös programok szervezésével megtanuljunk együttműködni, együtt gondolkodni, feladatmegosztásban szervezni és a saját munkánk eredményeképpen igazi csapatként jól érezni magunkat. Az újévi koncerten Fülöp Róbert Kiskunhalas polgármestere mondott ünnepi köszöntőt, véleménye szerint az elnyert pályázati pénzek, a városi fejlesztések, a beruházások mind azt jelzik, jó csapat kapott bizalmat az emberektől.

- Ahhoz, hogy ilyen léptékű fejlődésről számolhassak be önöknek, a saját fejlesztési erőforrásainak sokszorosára volt szükség. Ezt a Halas történetében szinte példanélküli forráshalmazt a kormányzati, elnyert támogatások biztosították. Az elnyert és a bírálat alatt lévő pályázati források összege meghaladta a 7 milliárd forintot 2017-ben. Ezt a hatalmas összeget persze nem ajándékba kaptuk. Céljaink, vízióink vannak Kiskunhalas jövőjéről, amit a szakembereink, ki-ki a maga területén jól előkészítve, kidolgozva megfogalmazott és pályázati anyagok formájában előterjesztett. Az említett hatalmas mennyiségű pénzforrásban a néhány millióstól, a milliárdot megközelítő összegig voltak, vannak projekt lehetőségeink. Ezek komplexitása, megvalósulása, beindulása eltérő, de valamennyi érintett területen már látható és van, ahol már a teljes megvalósulásról tájékoztathatom Önöket.

Az Év Vállalkozója díjat idén a Haldorádó Team két ügyvezetője Döme Gábor és Pintér Zoltán kapták a város fejlődése és gyarapodása érdekében végzett munkájukért. A két vállalkozót Juhász Tibor a KB Autoteam Kft. ügyvezetője méltatta.

- Talán szokatlan, hogy két személy kapja egyszerre a díjat, de munkásságuk elválaszthatatlan egymástól. Magyar ember ezt egy igen találó hasonlattal fejezi, ki ha egyértelmű együvé tartozásról akar beszélni. A borsó meg a héja. Nincs egyik a másik nélkül. Két név, de egy értékrend és egy közös brand. Pintér Zoltán, meg a Döme Gábor.
A díjazott Döme Gábor távolléte miatt egy videoüzenetben mondott köszönetet, Pintér Zoltán pedig ezekkel a szavakkal kívánt boldog új esztendőt a közönségnek.

- Mi egy olyan szakmát választottunk, amit nem lehet iskolában megtanulni. Nincsen képzés, nincsen tananyag, ami segítene. A mi szakmánk a horgászat. Sokan szeretik, sokan vajmi keveset tudnak róla. A mi csapatunk tagjai mind megszállott horgászok. Tudásuk, szakértelmük jól tükröződik a cég fejlődésében. Ezúton is köszönöm munkájukat. Kiskunhalason egy csodálatos kisváros, amely az utóbbi időben látványosan fejlődik. Ez minden városlakó közös érdeme. Bízom benne, hogy 2018-ban ez a fejlődés tovább folytatódik, hogy városunk még jobb hely legyen.

A díjátadót követő több mint másfél órában a Városi Fúvószenekar filmzenékkel, ismert slágerekkel tűzdelt műsorral lepte meg a közönséget, akik rendre vastapssal jutalmazták a zenészek előadását.

www.halasmedia.hu
fotó: Balogh Attila

Boldog új évet Kiskunhalas!

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai