Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra 2019. május 26. | Ma Fülöp és Evelin napja van.
Elektronikus ügyintézés

Három előadás Halason

02
01
2018

Három vígjátékot kínál a 2018-as Tavaszi Színház Bérlet a kiskunhalasi közönségnek. Három előadás tekinthető meg ennek keretében a moziban. Köztük szerepel a Pesti Művész Színház, a Veres1 Színház és a József Attila Színház produkciója. Az asszony körbejár februárban; a Ne most, drágám! márciusban, a Boldogság pedig áprilisban lesz repertoáron.

Georges Feydeau: Az asszony körbejár (avagy Kézről kézre) című bohózatát Pozsgai Zsolt rendezésében láthatja a közönség. Szereplők: Szabó Sipos Barnabás, Fogarassy Bernadett, Csengeri Attila, Tunyogi Bernadett, Beleznay Endre, Cseke Katinka, Borbáth Ottilia (képünkön), Bodrogi Attila.
Veszélyes szerkezet egy gramofon. Alcide Chanal éppen üzenetet rögzít vele, hogy távol élő húgának esküvői gratulációt küldjön, de bekapcsolva felejti a felvevőt. Így azt is visszahallgatja később, amint felesége megbeszéli az esti randevút gyerekkori barátjával. Dominóként borulnak a házasságok. Briliáns bohózat a francia vígjáték nagymesterétől a házasság természetéről.
A Ne most, drágám! című vígjátékot John Chapman és Ray Cooney jegyzi szerzőként. A közönség Csonka Andrással, Mihályffi Balázzsal, Pál Tamással, Szilágyi Annamáriával, Steinkohl Erikával és Zorgel Enikővel találkozhat.
Szeretők, nercek, hiányosan öltözött hölgyek szekrénybe rejtve - mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, ahol különös adás-vétel zajlik. Az események felpörögnek, ezúttal Kiskunhalason.
Eric Assous Boldogság című vígjátékát áprilisban mutatják be Kiskunhalason. A hat képből álló szerelmi kalandot Pikali Gerda és Rékasi Károly jeleníti meg.
A váratlan találkozások varázsa, hogy látszólag összeegyeztethetetlen lények is egymásra lelhetnek-e? Louise hat éve elvált, meséket ír, Alexandre válófélben lévő háromgyermekes étteremtulajdonos. Kettejük boldogságképe kerül szembe egymással.
Az előadások a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft. szervezésében tekinthetők meg a Városi Filmszínházban. A bérletek árusítása január 16-án kezdődik a Közösségek Házában.
www.halasmedia.hu

Hasznos információk
Segélyhívó telefonszámok, felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők
elérhetőségei, továbbá a helyi gyógyszertárak, közszolgáltatók,
közigazgatási intézmények, közjegyzők, tömegközlekedési
kirendeltségek, egyházak adatai
Helyi busz menetrend
Kiskunhalas Város helyi menetrend szerinti
autóbusz járatainak menetrendje
Adóslista
Önkormányzatunk felé adóhátralékkal
rendelkező cégek és magánszemélyek listája
Ebrendészet
Önkormányzati ebrendészet információi,
felhívásai, átvehető kutyák fényképes listája
Lakossági bejelentő
Véleménye, vagy problémája van? Írjon nekünk!
Vásárnaptár
Országos kirakodó-, autó-, termény-, állat-
és kutya vásár, továbbá zsibvásár időpontjai